Vragolasti Mekanuf zaustavio crni niz Jamajke! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 09.Jul.2015, 09:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vragolasti Mekanuf zaustavio crni niz Jamajke! (VIDEO)

Iskusni napadač doneo bod Rege bojsima u derbiju s Kostarikom (2:2). Salvador i Kanada odigrali meč bez golova

Lep gol Džobija Mekanufa zaustavio je seriju poraza Jamajke i doneo joj bod u derbiju grupe B protiv Kostarike (2:2).

Ekipa Vinija Šefera, koja je stigla na Gold kup nakon tri uzastopna poraza na Kopa Amerika, nije blistala ni na utakmici odigranoj u Karsonu, ali je izbegla poraz. Dobro je Jamajka otvorila meč, povela je već u 13. minutu preko >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Meklirija i delovalo je da se situacija lepo odvija za Rege bojse. Međutim, uvek nezgodni Kostarikanci, koje sa klupe predvodi nekada poznati napadač iz Premijer lige Paolo Vončop, su se zainatili. Do kraja prvog poluvremena su preko Milera u 33. i Ramireza u 37. minutu stigli do preokreta i prednosti od 2:1.

Ipak, čim je počeo drugi deo videli smo najlepši potez na meču. Mekanuf je prelepo predriblao čuvara Milera i rutinski plasirao loptu ispod golmana Kostarikanaca za konačnih 2:2. Napadač engleskog četvrtoligaša Lejton Ortijenta tako je svom timu doneo važan bod kojim su Jamajčani zadržali šanse za prolaz u drugi krug.



U drugom meču dana, Salvador i Kanada su odigrali utakmicu bez golova. Ipak, nije nedostajalo uzbuđenja, Kanada je bila mnogo bolja, ali je propustila dobre prilike da se već posle prvog kola izdvoji na čelu grupe B. Posebno se obrukao Kajl Larin, koji je sve lepo uradio u 36. minutu, predriblao je čak i golmana i promašio prazan gol!?

Nakon prvog kola, sva četiri tima u ovoj grupi imaju po bod, s tim da su se Jamajka i Kostarika zbog postignutih golova izdvojile na čelu.

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.