Votfordov revanš Kristal palasu u kupu (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 16.Mar.2019, 17:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Votfordov revanš Kristal palasu u kupu (VIDEO)

U prvoj utakmici četvrtfinala engleskog kupa domaćin pobedio s 2:1.

Votford je prvi polufinalista, a žrebom u ponedeljak biće određeno ko će mu biti protivnik na Vembliju početkom idućeg meseca i kakve su mu šanse da se drugi put u klupskoj istoriji domogne finala (poraz protiv Evertona s 2:0 1984).

Pobedom se revanširao Kristal palasu koji ga je 2016. savladao u polufinalu na stadionu-svetilištu engleskog fudbala isto s 2:1. I tada je londonski tim, kao i >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << u jedinom prethodnom učešću u finalu (1990), izgubio od Mančester junajteda.

Votford je poveo preko Francuza Etjena Kapua u 27. minutu. Izjednačio je u 62. minutu belgijski napadač Miši Batšuaji, a pobedu je doneo rezervista Grej, Votfordova uzdanica u navali, samo dva minuta pošto je ušao u igru u 77.

Luka Milivojević, kapiten gostiju, odigrao je ceo meč. Dobio je žuti karton u 36. minutu.

Kasnije u Velsu igraju drugoligaš Svonsi i prvak Mančester siti, a Viulverhempton je domaćin Mančester junajtedu. U poslednjem meču u nedelju drugoligaš Milvol dočekuje Brajton. Finale 138. FA kupa je na Vembliju 18. maja.

Relive all the action as WatfordFC beat CPFC to book their place in the #EmiratesFACup semi-final at WembleyStadium! pic.twitter.com/GYGnRTZsLO— The Emirates FA Cup (EmiratesFACup) March 16, 2019

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.