Votford nastavlja da se pojačava, stiže igrač Lacija!

Izvor: Sportske.net, 03.Jul.2015, 20:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Votford nastavlja da se pojačava, stiže igrač Lacija!

Lacio će ostati bez jednog od iskusnijih fudbalera u ovom prelaznom roku.

Veoma emotivan je bio Kristijan Ledesma u obraćanju navijačima Lacija. Znalo se da će napustiti klub, a na kraju je po svemu sudeći izabrao Votford.

Argentinac je nagrađen dresom od strane jednog navijača Lacija.

"Ovo je dokaz da Lacijali nisu samo oni koji su rođeni ovde, Lacijali mogu nastati i vremenom. Ova majica je dokaz da si jedan od nas.", rekao je jedan >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << od predstavnika navijača Lacija.

"Moj san je da se vratim u Lacio i da treniram mlađe kategorije u ovom klubu. Možda će se to i desiti.", rekao je, između ostalog, dosadašnji fudbaler Lacija i uskoro član Votforda, Kristijan Ledezma.

Ledezma ima 32 godine i igra na poziciji zadnjeg veznog. Svakako da će predstavljati veliko pojačanje za ekipu Votforda.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.