Votford kupio Delofeua, a dobio Mesija! (video)

Izvor: Sportske.net, 15.Dec.2018, 19:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Votford kupio Delofeua, a dobio Mesija! (video)

Fantastičan pogodak španskog internacionalca.

Votford je odlično započeo sezonu, ali onda su upali u rezultatsku krizu iz koje bi baš danas mogli da izađu pošto su ostvarili trijumf nad Kardifom od 3:2.

Đerar Delofeu je Barselonin produkt koji je na "Nou Kampu" dobio šansu "na kašičicu". Očekivali su mnogo od njega, ali na kraju su ga samo prosleđivali sa pozajmice, na pozajmicu. Kada je zablistao u dresu Evertona, svi su mislili da će ga Barselona vratiti >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u svoje redove kako bi on bio dugoročno rešenje.

Ipak, usledila je nova pozajmica u Votford, a onda je klub sa Ostrva i otkupio njegov ugovor. Zbog povrede nije igrao na početku sezone, a njegov povratak je očigledno značajan za "Stršljenove".

Domaćin je oduzeo loptu na sredini terena, Dokure je dodao do Delofeua, a onda je usledila magija - u stilu Lea Mesija je ušao u sredinu i postigao fantastičan gol, a nije mu smetala ni gomila igrača oko njega.

Ovaj fantastičan gol pogledajte OVDE.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.