Voša pred derbi sa Zvezdom dovela bivšeg igrača crveno-belih

Izvor: Sportske.net, 29.Avg.2018, 12:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Voša pred derbi sa Zvezdom dovela bivšeg igrača crveno-belih

Superligaš iz Novog Sada dobio je još jedno značajno pojačanje u veznom redu. Na "Karađorđe" stigao bivši fudbaler Crvene zvezde.

Fudbalski klub Vojvodina dobio je još jedno značajno pojačanje u smiraj letnjeg prelaznog roka.

Nakon Ognjena Đuričina i Darka Bjedova trogodišnji ugovor sa Vojvodinom danas je potpisao i defanzivni >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << vezista Nemanja Ahčin (24) koji je karijeru počeo u Crvenoj zvezdi.

Prethodnu polusezonu Ahčin je proveo u ekipi Krškog iz Slovenije, a u Vojvodinu stiže kao slobodan igrač.

Nemanja Ahčin je rođen 7. aprila 1994. godine u Pančevu, prošao je omladinsku školu Crvene zvezde, a seniorsku karijeru je započeo u ekipi Sopota.

Potom je nastupao za Radnik iz Surdulice, Crvenu zvezdu, OFK Grbalj, Mladost iz Lučana, Novi Pazar, Dinamo iz Pančeva, Mačvu, Inđiju i Krško, gde je kao pozajmljen igrač odigrao jedan meč u toku prethodne polusezone.

Novi fudbaler Vojvodine stavio se na raspolaganje treneru Aleksandru Veselinoviću i od šefa struke zavisi hoće li biti u timu za duel sa Crvenom zvezdom.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

PRED DUEL NA KARAĐORĐU: Vojvodina dovela bivšeg igrača Crvene zvezde (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Avg.2018

Nije poznata dužina ugovora...U samoj završnici letnjeg prelaznog roka Vojvodina je dovela još jedno pojačanje. Posle Ognjena Đuričina i Darka Bjedova, među Lale je stigoa defanzivni vezista i nekadašnji igrač Crvene zvezde Nemanja Ahčin. Interesantno je da će Lale narednog vikenda u domaćem...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.