Voša počela treninge, po uzoru na evropske velikane!

Izvor: Sportske.net, 26.Mar.2020, 18:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Voša počela treninge, po uzoru na evropske velikane!

Nema pauze, Novosađani daju gas.

Fudbaleri Vojvodine odradili su svoj prvi zajednički onlajn trening od kako su, usled vanrednog stanja i pandemije koronavirusa, pre desetak dana bili prinuđeni da obustave svoj redovni trenažni proces u FC Vujadin Boškov.

Po uzoru na vodeće evropske klubove, igrači Vojvodine su iz udobnosti svoje sobe putem konferencijskog poziva pratili instrukcije kondicionog trenera Saše Semeredija, pri čemu su sve vreme tokom trajanja treninga >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << bili u prilici da međusobno komuniciraju, te se stekao utisak kao da su zajedno u istoj prostoriji, saopšteno je na sajtu kluba.

Trening u trajanju od sat vremena je protekao dobro i bez ikakvih tehničkih problema, a sve dok traje vanredno stanje, ovo će ostati praksa Vošinih fudbalera tri-četiri puta nedeljno, čime će, zajedno sa individualnim trčanjem, oni imati ukupno između sedam i osam treninga svake sedmice.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.