Voša ne može na Borusiju, ali može na Steauu

Izvor: Mondo, 07.Avg.2015, 09:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Voša ne može na Borusiju, ali može na Steauu

Navijači Novosađana poželeli su da u plej-ofu za Ligu Evrope dobiju ekipu iz Dortmunda, ali Nemci nisu potencijalni rival. Možda sa Steauom, koju je eliminisao Partizan

Foto: MN Press

Vojvodina je izgubila u revanš meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope pred svojim navijačima od Sampdorije (0:2), ali ih je velika zaliha iz Torina (4:0) ipak odvela u plej-of.

Iako su navijači Novosađana poželeli da naredni rival bude Borusija Dortmund, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << ta želja im neće biti ispusnjena budući da je UEFA suzila broj potencijalnih protivnika Voše uoči žreba koji će od 13 sati biti odigran u Nionu.

Vojvodina je smeštena u prvu grupu sa još devet timova, a za rivala će dobiti nekog od pet ekipa - Atletik Bilbao (Španija), Viktorija Plzen (Češka), Legija (Poljska), Belaneses (Portugal) i Steaua (Rumunija), koju je Partizan eliminisao u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope.

Za nekoliko sati saznaćemo ime rivala Vojvodine na putu da prvi put u istoriji stigne do Lige Evrope.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.