Voša nastavlja da jača: Stigao je i Petar Bojić

Izvor: Mondo, 24.Jun.2019, 19:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Voša nastavlja da jača: Stigao je i Petar Bojić

Superligaš iz Novog Sada doveo još jednog igrača. Posle Drinčića, Đurišića i Vučića, Topića i Kokira, stigao i Bojić.

Dosadašnji fudbaler Mladosti iz Lučana, koji se posebno istakao za vreme dok je branio boje Čukaričkog (od 2014. do 2018), Petar Bojić, postao je novi član Vojvodine.

Njegov dolazak u Novi Sad znači i novu saradnju sa trenerom Nenadom Lalatovićem, koji je ovog leta napustio Radnički iz Niša i postao deo velikih planova nova uprave >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << kluba sa "Karađorđa".

Bojić i Lalatović su inače prvu saradnju imali u Napretku iz Kruševca 2014.

Novi fudbaler Vojvodine pridružio se u ponedeljak saigračima na Zlatiboru i već je odradio prvi trening sa crveno-belima.

Sportski direktor "lala" Nikola Lazetić najavio je nedavno da je Vojvodini potrebno desno krilo i čini se da je taj problem rešen dovođenjem Bojića. 

Vojvodina je ovog leta već potpisala Nikolu Drinčića, Marka Đurišića, Nemanju Vučića, Mirka Topića i Jovana Kokira.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Vojvodina ne staje: Potpisao Bojić, sledeći je zvrk iz Gambije kog je skautirala Zvezda

Izvor: MozzartSport.com, 25.Jun.2019, 12:51

Novi ljudi za novu Vojvodinu. Sa starim trenerom, ali velikim ambicijama. Posle potvrde angažmana Nenada Lalatovića, nastavlja novosadaski superligaš da vuče konkretne poteze na letnjoj pijaci. Posle Nikole Drinčića (Radnički Niš), Jovana Kokira (Partizan), Marka Đurišića (Dinamo Vranje),...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.