Voša i Radnički na evrosceni

Izvor: B92, 24.Nov.2012, 09:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Voša i Radnički na evrosceni

Dva srpska predstavnika igraju u subotu utakmice u rukometnim evrokupovima.

Rukometaši Vojvodine gostuju ekipi Naturhaus La Rioha u prvom meču trećeg kola Kupa EHF od 20 časova, dok Radnički iz Kragujevca dočekuje grčki Aeropos od 18 sati u Čelendž kupu.

Kragujevčani ulaze u duel treće runde kao favoriti.

„Želimo da ispoštujemo dogovor i napravimo razliku, koja će nam garantovati prolaz >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u naredno kolo. U ovom trenutku smo u prednosti,s obzirom da se nalazimo u takmičarskoj formi. Ekipa je motivisana, a nadam se da će biti još motivisanija za mečeve na kraju polusezone, nakon povratka iz Grčke, rekao je trener Radničkog Goran Veselinović.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rukometaši Vojvodine gostuju u Logronju

Izvor: Radio 021, 24.Nov.2012

Rukometaši Vojvodine gostuju u subotu ekipi Naturhaus La Rioha u prvom meču 3. kola Kupa EHF.

Nastavak na Radio 021...

Radnički dočekuje Mladi radnik (nedelja, 19h)

Izvor: KGsport.info, 24.Nov.2012

U derbiju 7. kola Viner Štediša lige, odbojkaši kragujevačkog Radničkog ugostiće sutra, u dvorani „Jezero“, ekipu Mladog radnika iz Požarevca.. Duel starih znanaca dolazi posle evropskih iskušenja za obe ekipe u Čelendž kupu.. Dok su Kragujevčani uspeli da, posle velike borbe i dobijenog...

Nastavak na KGsport.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.