Voša dovela i 15. pojačanje ovog leta

Izvor: Vesti-online.com, 29.Avg.2018, 17:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Voša dovela i 15. pojačanje ovog leta

Trogodišnji ugovor s Novosađanima potpisao je srpski vezista Nemanja Ahčin (24) koji stiže kao slobodan igrač posle razlaza sa ekipom Krško iz Slovenije.

Ahčin je dete Crvene zvezde, mada nikada nije zaigrao za prvi tim, i karijeru je gradio na pozajmicama u Sopotu, Radniku, Grblju, Mladosti, Novom Pazaru, da bi potom nakon razlaza s crveno-belima igrao za Dinamo Pančevo, Mačvu i Inđiju.

Odlazak u Sloveniju se nije ispostavio kao naročito dobar potez u karijeri >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << pošto je za Krško u 2018. godini odigrao samo dva meča.

Odmah se stavio na raspolaganje treneru Veselinoviću i biće u konkurenciji za meč sa Crvenom zvezdom koji je zakazan za 2. septembar, a videćemo da li će biti i poslednji novajlija pošto već dugo traju pregovori s Dragoljubom Srnićem.

Prelazni rok u Vojvodini:

Došli:

Nemanja Milojević (Čukarički), Aranđel Stojković (Spartak), Damjan Gojkov (Crvena zvezda), Lazar Đorđević (Podbrezova), Ismael Fofana (Čukarički), Daniel Graovac (Muskron), Nikola Simić (Sinđelić), Filip Starič (Cibalija), Dijamantis Huhumis (Slovan), Milan Đurić (Zira), Aleksandar Mirkov (Bečej), Damir Zlomislić (Široki Brijeg), Ognjen Đuričin (Spartak), Darko Bjedov (Gent) i Nemanja Ahčin (Krško).

Otišli:

Aleksandar Radovanović (Lans), Marko Putinčanin (Olimpija), Vasko Kalezić (OFK Titograd), Ivan Lakićević (Đenova), Nikola Perić (Spartak), Marko Ilić (Voždovac), Dušan Jovančić (Crvena zvezda), Marko Vukasović (Đer), Stefan Mihajlović (Rad) i Nemanja Subotić (Seređ).

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.