Izvor: MozzartSport.com, 18.Jun.2021, 12:50

Volfzburg odbio 18.000.000 za Lakrou, stiže nova ponuda

Lajpcig neće lako odustati, štoper mu je neophodan...

Velike promene pretrpeće RB Lajpcig ovog leta. Posebno njegova odbrana. Jedan od najboljih igrača Bikova Dajo Upamekano otišao je u Bajern za 42.500.000. Kao zamena stigao je Mohamed Simakan iz Strazbura. Pre nekoliko dana kofere je spakovao još jedan Francuz - Ibrahima Konate (Liverpul, 40.000.000), što je bio znak da Lajpcig krene u potragu za novim defanzivcem.

Kako navode pojedini francuski >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << mediji izbor je pao na momka koji je eksplodirao protekle sezone u dresu Volfzburga - Maksensa Lakrou (21). Lakroa je štoper koji bi se lako uklopio u Lajpcigov sistem. Dobar je tehničar, ima neophodnu brzinu, odlično igra glavom. Za njega je interesovanje prethodnih meseci pokazivala i Borusija iz Dortmunda, ali visoka cena odbila je Milionere.

Uprava Bikova, tvrdi isti izvor, već je poslala prvu zvaničnu ponudu za Lakrou tešku 18.000.000 evra. Volfzburg je to glatko odbio. Sada se priprema nova koja će iznositi preko 20.000.000.

Volfzburg je, međutim, obezbeđenim plasmanom u Ligu šampiona dosepeo u dosta lagodnu poziciju i ne mora da žuri s prodajom najboljih igrača. Otuda pretpostavka da će zahtevati i svih 30.000.000 evra za Francuza.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.