Voker je otišao, ali on ne može!

Izvor: Sportske.net, 17.Jul.2017, 23:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Voker je otišao, ali on ne može!

Totenhem je pustio Kajla Vokera, ali to je jedini igrač zadnje linije koji će napustiti Sparse ovog leta.

Kajl Voker i Poketino su minule sezone imali određene nesuglasice, te se odavno spekulisalo da bi reprezentativac Engleske mogao da se preseli u Mančester siti.

"Pevci" su mu zalepili cenu od 50 miliona funti, nisu planirali da pristaju ni na šta manje.

"Građani" su na kraju bili ti koju su poklekli, platili su upravi Sparsa koliko je tražila i na >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << "Etihad" preselili Vokera.

Želja Pepa Gvardiole bio je i levi bek Totenhema Deni Rouz.

Takođe engleski reprezentativac, važi za jednog od najboljih bekova u Premijer ligi, ali je u sezoni za nama upisao svega 18 nastupa zbog povrede.

I pored toga, Gvardiola je hteo da ga preseli u redove svoje ekipe, ali ovoga puta uprava Totenhema nema cenu za svog defanzivca. Ne žele da ga prodaju, a spremni su i da urade ono što je potrebno da Rouz u njihovim redovima bude zadovoljan.

Naime, 27-godišnji fudbaler će dobiti značajnu povišicu, očekuje se da će prema novom ugovoru zarađivati 140 hiljada funti nedeljeno.

Toliko je spreman bio i Siti da mu plati, te je jasno da će Rouz ostati u ekipi Maurisija Poketina.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.