Vojvodina završila posao protiv Spartaksa

Izvor: Politika, 16.Jul.2015, 22:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vojvodina završila posao protiv Spartaksa

NOVI SAD – Fudbaleri Vojvodine savladali su večeras u Novom Sadu ekipu letonskog predstavnika Spartaksa sa 3:0, u prvoj utakmici 2. kola kvalifikakcija za ligu Evrope.

Strelci su bili Stanisavljević u 6, Mrdaković u 16. i Mickevičs (autogol) u 88. minutu.

Novosađani su gotovo sigurno završili posao u susretu sa Letoncima i na korak su od plasmana u nastavak evropskih kvalifikacija.

Dobrom i angažovanom igrom u prvom poluvremenu stekli su prednost dva gola >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << već nakon petnaestak minuta.

Najpre je Stanisavljević doneo vođstvo iz slobodnog udarca, da bi Mrdaković obradovao oko 10.000 navijača deset minuta kasnije za velikih 2:0.

U drugom poluvremenu tempo igre je opao, srpski tim je znacallcki čuvao prednost, koja je uvećana u završnici nespretnim autogolom protivničkog igrača Mickevičsa, nakon što je posle centaršuta petom zahvatio loptu i pogodio vlastitu mrežu.

Revanš utakmica igra se sledećeg četvrtka u Letoniji.

Nastavak na Politika...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.