Vojvodina sve jača: Posle Melega stigao i Stepanov

Izvor: MozzartSport.com, 02.Jan.2016, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vojvodina sve jača: Posle Melega stigao i Stepanov

Mladi vezista i iskusni štoper staviće se na raspolaganje Nenadu Lalatoviću desetog januara

Vojvodina u 2016.godinu ulazi jača za dvojicu igrača. Ugovore sa novosadskim klubom potpisali su Dejan Meleg i Milan Stepanov.

Mladi vezista i iskusni štioper praktično se vraćaju kući, jer je Vojvodina njihom matični klub. Trener Nenad Lalatović sigurno će se obradovati dolasku nekadašnjeg reprezentativnog štopera koji je prethodnih godinu dana proveo u Sarajevu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << />
Milan Stepanov je prošao mlađe kategorije Vojvodine, a za prvi tim je debitovao u sezoni 2000/01. Za crveno-bele je nastupao više od pet godina i za to vreme odigrao 105 utakmica i postigao šest golova. Nakon toga je prešao u Trabzonspor, a potom je još nastupao za Porto, Malagu, Bursaspor, Mersin, Omoniju i Sarajevo, za koje je tokom protekle polusezone odigrao sedam zvaničnih utakmica. Bio je i član reprezentacije Srbije, a za najbolji tim naše zemlje nastupio je šest puta.

Dejan Meleg je takođe ponikao u Vojvodini, za koju je debitovao u sezoni 2011/12. i odigrao sedam utakmica u prvom timu, da bi se godinu dana kasnije preselio u slavni Ajaks iz Amsterdama. Za prvi tim četvorostrukog prvaka Evrope nije odigrao nijedan meč, ali je zato za mladi tim (U-21) holandskog kluba zabeležio 30 nastupa i postigao 12 golova. Od jula 2014. do marta 2015. godine bio je na pozajmici u Kamburu za koji je na 10 utakmica postigao jedan pogodak. Takođe, bio je član omladinske reprezentacije Srbije koja je 2013. godine osvojila Evropsko prvenstvo.

(Foto Star Sport)

Pratite MOZZART i na Vajberu

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

BIĆE VOJVODINA BAŠ OZBILJNA: U Novi Sad stigla dva velika pojačanja

Izvor: HotSport.rs, 02.Jan.2016

Bivši fudbaler Sarajeva Milan Stepanov (32) i bivši igrač Ajaksa Dejan Meleg (20) danas su potpisali ugovore sa svojim matičnim klubom Vojvodinom.. . Fudbalski klub Vojvodina danas je dobio dva vredna pojačanja za nastavak sezone. Ekipa koju predvodi trener Nenad Lalatović na proleće će biti...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.