Vojvodina slavila na Čairu

Izvor: Studnel.com, 07.Apr.2016, 18:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vojvodina slavila na Čairu

Vojvodina je prekinula dobru seriju rezultata Radničkog i ostvarila prvi trijumf u prolećnom delu sezone.
U prvih petnaestak minuta situacija na terenu bila je mirna. U 15. minutu Radoš Bulatović je skrivio penal nad Ašćerićem i na belu tačku poslao Melega. Sigurnim udarcem on je savladao golmana Jovanovića i doveo Vojvodinu u vođstvo. Samo nekoliko minuta kasnije kapiten Jovanović je napravio faul nad Ašćerićem i dobio drugi žuti karton, >> Pročitaj celu vest na sajtu Studnel.com << čime je utakmica za njega bila završena. U 27. minutu Meleg se našao u ulozi asistenta, dodao je loptu Trujiću, koji lako savladao  golmana niškog kluba. Imale su i Nišlije svoje šanse preko Marjanovića i Radoša Bulatovića, ali njihovi udarci nisu bili dovoljno dobri da se savlada golman Kordić. Na poluvreme se otišlo sa rezultatom 0:2 u korist gostujuće ekipe.
U nastavku utakmice Radnički nije uspeo da ozbiljnije pripreti pa je u 69. minutu Trujić stavio tačku na ovaj meč postigavši treći gol za goste. Nišlije su se povukle pa je do kraja meča Vojvodina i mogla da poveća prednost, ali se rezultat nije menjao. Lale su iz Niša odnele sva tri boda.
Radnički se nalazi na 5. poziciji sa osvojenih 45 bodova i u narednom kolu igra sa ekipom Rada na Banjici.
 
Radnički Niš – Vojvodina 0:3 (0:2);
Stadion: Čair, Niš;
Sudija: Igor Stojiljković;
Strelci: Meleg iz penala u 15. i Trujić u 27. i 69. minutu (Vojvodina);
Žuti kartoni: Aleksandar M. Jovanović, Apostolović (Radnički), Miletić, Pavkov (Vojvodina);
Crveni kartoni: Aleksandar M. Jovanović (Radnički);
Radnički: A. S. Jovanović, Petrović, D. Bulatović, R. Bulatović (od 75. minuta Stevanović), Krstić (od 62. minuta Tomić), Apostolović (od 62. minuta Todorović), Mrkić, A. M. Jovanović, Đuričković, Marjanović, Lakić, Pešić;
Vojvodina: Kordić, Meleg (od 78. minuta Paločević), Ašćerić (od 66. minuta Pavkov), Pankov, Rosić (od 71. minuta Lakićević), Antić, Malbašić, Sekulić, Maksimović, Miletić, Trujić.

radnicki nisvojvodinaporaz29 kolosuperligasportfudbal

Nastavak na Studnel.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studnel.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studnel.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.