Vojvodina protiv Metalca za prvu pobedu u sezoni

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Avg.2011, 17:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vojvodina protiv Metalca za prvu pobedu u sezoni

NOVI SAD -

Trener fudbalera Vojvodine Dejan Vukićević rekao je danas da će njegov tim pokušati da napadačkom igrom u gostima kod Metalca dođe do prve prvenstvene pobede.

Novosadski tim je u prošlom kolu kod kuće remizirao (1:1) protiv novajlije u Super ligi Radničkog iz Kragujevca.

Metalac je u prvom kolu šampionata, gostujući kod Rada, izgubio sa 3:0.

"Vojvodina nema pravo da igra povučeno, niti će tako igrati protiv bilo kojeg protivnika, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << ma kako se on zvao. U ovom kratkom periodu igračima sam objasnio šta od njih očekujem, a to je visoki presing i agresivnost tokom cele utakmice", izjavio je Vukićević za sajt novosadskog kluba.

U tim Vojvodine se posle suspenzije vraća odbrambeni igrač Miroslav Vulićević.

"Nekolicini igrača sam u razgovoru skrenuo pažnju da, ako ne promene odnos prema igri, neće imati mesto u timu", dodao je šef stručnog štaba novosadskog prvoligaša.

Utakmica drugog kola Super lige Metalac-Vojvodina igra se sutra od 17.30 na stadionu u Lučanima.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vojvodina gostuje Metalcu

Izvor: Radio 021, 19.Avg.2011

Trener fudbalera Vojvodine Dejan Vukićević rekao je da će njegov tim pokušati da napadačkom igrom u gostima kod Metalca dođe do pobede.

Nastavak na Radio 021...

JSL: Voša i Zvezda traže pobede

Izvor: B92, 19.Avg.2011

U drugom kolu Jelen Superlige u prvom meču sastaće se Novi Pazar i Rad u subotu od 17. Vojvodina će u gostima protiv Metalca tražiti prvu pobedu...Partizan, posle ubedljive pobede nad Novim Pazarom, putuje na novo gostovanje, ovoga puta Slobodi, dok će Zvezda pokušati da se iskupi posle debakla...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.