Vojvodina predstavila pojačanja

Izvor: B92, 17.Jun.2021, 23:38

Vojvodina predstavila pojačanja

Fudbaleri Vojvodine Aleksandar Busnić i Dušan Stevanović izrazili su zadovoljstvo zbog dolaska u novosadski klub.

Busnić igra na poziciji centralnog veznog igrača. Prošao je mladje kategorije Rada, igrao je na pozajmicama u Žarkovu i Bežaniji, a protekle tri sezone ustalio se u prvom timu Rada, čiji je bio i kapiten.

On je potpisao ugovor na tri godine.

"Utisci su fenomenalni, tu sam već skoro dve nedelje, uslovi za rad su vrhunski. Za sada deluje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sve odlično, upoznajemo se, imamo još nekoliko dana do odlaska na pripreme. Verujem da će sve biti super", naveo je Busnić.

On je prokomentarisao i prvog rivala Vojvodine u kvalifikacijama za Ligu konferencije, ekipu Panevežisa. "Idemo kolo po kolo. Dobili smo ekipu iz Litvanije koja ima mnogo stranaca. Neće biti lako, ali mi se spremamo i mislim da neće biti problema", naveo je Busnić.

Dušan Stevanović igra na poziciji centralnog beka. Pre dolaska u Vojvodinu nastupao je za Dinamo iz Vranja i Radnik iz Surdulice. Sa novosadskim klubom potpisao je ugovor na dve godine.

"Fenomenalan je osećaj postati igrač Vojvodine, kluba sa bogatom istorijom i dugom tradicijom. Navijači mogu od mene da očekuju maksimum na svakoj utakmici. Svestan sam da su očekivanja velika, nadamo se što boljem plasmanu u Evropi i da u prvenstvu budemo u vrhu tabele", rekao je Stevanović.

On je sa novim trenerom Vojvodine Slavoljubom Djordjevićem saradjivao i u ekipi Radnika.

"Drago mi je što ćemo saradjivati i ove sezone. Takodje i igrači su me prihvatili, atmosfera je odlična", dodao je Stevanović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.