Vojvodina na dve utakmice od Lige Evrope!

Izvor: B92, 11.Avg.2020, 23:53

Vojvodina na dve utakmice od Lige Evrope!

Fudbaleri Vojvodine startovaće kvalifikacije za Ligu Evrope od trećeg, umesto od drugog kola kako je prvobitno bilo planirano.

Pobeda Sevilje nad Vulverhemptonom u četvrtfinalu drugog po kvalitetu evropskog takmičenja donela je pomeranja i kada su u pitanju kvalifikacije za narednu.

Novosadske "lale" su kao osvajači nacionalnog Kupa trebalo da borbu za plasman u Ligu Evrope krenu od 2. kola, međutim, to rundu će preskočiti.

Baš kao i kiparski Anortozis.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Naime, Srbija i Kipar zauzimaju 18. i 19. mesto na UEFA listi i osvajači Kupova u ovim zemljama, zahvaljujući ovakvom razvoju situacije na Fajnal-ejtu u Nemačkoj, direktno idu u 3. kolo kvalifikacija.

Dobro su prošli još i francuski Ren koji se direktno plasirao u Ligu šampiona, Krasnodar koji je otišao u plej-of za elitno takmičenje, te Sparta iz Praga koja se direktno plasirala u grupnu fazu Ligu Evrope.

Žre za 3. kolo kvalifikacija za Ligu Evrope je 1. septembra.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vojvodinu dve pobede dele od Lige Evrope

Izvor: Radio 021, 12.Avg.2020, 08:56

Fudbaleri Vojvodine startovaće kvalifikacije za Ligu Evrope od trećeg kola...Voša je kao osvajač Kupa Srbije trebalo da kvalifikacije za drugo najjače evropsko takmičenje startuje od drugog kola, ali će i tu rundu, baš kao i prvu, preskočiti...Sevilja je savladala Vulverhempton u četvrtfinalu...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.