Vojvodina ispustila pobedu u poslednjem minutu

Izvor: NaDlanu.com, 02.Avg.2013, 00:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vojvodina ispustila pobedu u poslednjem minutu

Fudbaleri Vojvodine i turskog predstavnika Burse igrali su večeras u Novom Sadu nerešeno 2:2, u prvoj utakmici trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

Meč je odigran na stadionu karađorđe pred 7.000 gledalaca, a sudio je Stiven Meklejn iz Škotske. Strelci: Vulićević u 70. i Oumaru u 80. za Bojvodinu, a Batalja u 36. iz penala i Taivo u 90. minutu za Bursu. Žuti kartoni: Trajković, Đurić, Tumbasević (Vojvodina). Vojvodina: Delač, Vulićević, Leković, >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << Đurić, Trajković, Radoja, Poletanović (Tumbasević), Vranješ, Alivodić, Škuletić (Kaluđerović), Abubakar. Bursa: Frej, Ozturk, Ozbajrakli, Taivo, Ćiveli, Kinaz (Unal), Batalja, Beliši, Šestak, Senli, Pinto (Jildrim). Fudbaleri Vojvodine večeras su na svom stadionu “Karađorđe” u Novom Sadu ispustili pobedu u poslednjem minutu utakmice. Kada su svi pomislili da će uspeti da savladaju kvalitetnog protivnika, nigerijski defanzivac Taivo je posle kornera najviše skočio i udarcem glavom smestio loptu iza leđa golmana Delača za konačnih 2:2. Turski tim je došao do prednosti golom iz penala, upravo u trenucima kada su Novosađani ozbiljnije krenuli u napad. Argentinca Pabla Batalju u šesnaestercu je nepropisno s leđa zaustavio Igor Đurić, a siguran realizator bio je upravo Batalja. Vojvodina je izjednačila u 70. minutu preko kapitena Miroslava Vulićevića, a desetak minuta kasnije došlo je do nove erupcije oduševljenja na Karađorđu. Ljubimac novosadske publike Abubakar Oumaru je posle sjajnog centaršuta Kaluđerovića visoko skočio i glavom loptu poslao u suprotni ugao nemoćnog golmana Freja. Kada se činilo da Vojvodina ima pobedu "u džepu" usledio je izjednačujući pogodak Taiva i "hladan tuš" za navijače srpskog tima. Revanš meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope igra se za sedam dana u Bursi.(Tanjug)

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Santrač - Umetnik i sudbina

Izvor: SEEcult.org, 02.Avg.2013

Retrospektivna izložba Zvonimira Santrača, autora legendarnog “Balkanskog voza sudbine” 90-ih, biće otvorena 6. avgusta u Muzeju savremene umetnosti Vojvodine (MSUV) u Novom Sadu, povodom nagrade “Sava Šumanović” za 2012. godinu, a obuhvata radove nastale od početka 80-ih, kada se i afirmisao...

Nastavak na SEEcult.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.