Vojvodina časti navijače za 105. rođendan

Izvor: Mondo, 04.Mar.2019, 15:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vojvodina časti navijače za 105. rođendan

I nada se prekidu negativne serije...

U ne tako sjajnom raspoloženju FK Vojvodina proslavlja 105. rođendan.

Jedan od najstarijih srpskih fudbalskih klubova poražen je u sva tri meča prolećnog dela šampionata i bez gola je još od 5. decembra, a rukovodstvo "stare dame" se nada da bi dobar vetar u leđa mogla da im podari publika na "Karađorđu".

Iz tog razloga, na rođendan kluba, odlučeno je da ulaz bude besplatan.

Vojvodina će tako >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << "otvoriti" kapije svog stadiona u sredu (18.00), 25. kolo Superlige, protiv Spartaka iz Subotice, a ulaznice (zapad i istok) će se deliti na glavnoj blagajni stadiona, najkasnije sat vremena pre početka utakmice.

Ulaznice za sever će se preuzimati u prostorijama navijačke grupe Firma.

"Fudbalski klub Vojvodina poziva sve svoje navijače da podrže ekipu u predstojećem vojvođanskom derbiju, kao i da svojim prisustvom na 'Karađorđu' tog dana uveličaju obeležavanje 105. rođendana 'stare dame'", piše u saopštenju novosadskog kluba.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.