Vlašić za mat Verone, Lazović sad ozbiljno brine za opstanak

Izvor: B92, 14.Maj.2023, 14:44

Vlašić za mat Verone, Lazović sad ozbiljno brine za opstanak

Fudbaleri Torina pobedili su Veronu rezultatom 1:0 u 35. kolu Serije A, sebi popravili plasman na tabeli, a domaćima donelo nove nevolje u borbi za opstanak.

Verona je sada bodovno poravnata sa prvim timom "ispod crte" Specijom koja je dan ranije senzacijom u Milanu (pobeda 2:0 nad "rosonerima") sustigla tim našeg Darka Lazovića.

Lazović je bio na terenu od starta u taboru Verone, na drugoj strani u ekipi Torina počeli su Vanja Milinković-Savić i Ivan Ilić, Radonjića >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nije bilo zbog povrede - a junak je bio Hrvat.

Jedini strelac na meču bio je Nikola Vlašić u 29. minutu.

Hrvatski reprezentativac je izveo sjajan udarac sa dvadeset metara, hirurški precizno je gađao gol Montipa koji je bio nemoćan u toj situaciji. Ispostavilo se da je to bio i prelomni trenutak utakmice.

Mada, u nastavku meča bilo je prilika na obe strane, za goleadu, da su napadači bili prisebniji.

U jednoj od najizglednijih šansi našao se i Lazović koji je bio najbliži na odbitak posle pokušaja saigrača, međutim poslao je loptu u spoljni deo mreže. Pune ruke posla imao je Milinković-Savić, u nekoliko navrata je i dobro intervenisao i na kraju uspeo da sačuvao mrežu.

torino ej na drugoj strani mogao da završi posao i ranije.

Tri dobre priliek u razmaku od samo pet minuta ukazale su se gostima u drugom poluvremenu, međutim danasje samo Vlašić bio sposoban da konkretizuje iole ozbiljniju akciju - i niko više.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.