Vlahović ne staje  nova dva gola u Seriji A! VIDEO

Izvor: B92, 16.Feb.2020, 17:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vlahović ne staje " nova dva gola u Seriji A! VIDEO

Mladi srpski napadač Dušan Vlahović postigao je dva gola za Fiorentinu na gostovanju Sampdoriji u utakimci Serije A.

Bivši Partizanov đak pogadio je iz penala u 18. minutu, a još jednom se upisao u strelce na početku drugog poluvremena.

Mladi srpski reprezentativac realizovao je penal koji je dosuđen uz pomoć VAR-a, odnosno igranja rukom Gastona Ramireza.

Drugi pogodak na stadionu "Luiđi Feraris", a ukupno šesti u Seriji A, postigao je tako što >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je ispratio jedan odbitak posle odbrane golmana Audera.

Usamljen je bio na drugoj stativi i lako sproveo loptu u mrežu.

Na njegov golgeterski učinak bi trebalo da se dodaju još dva pogotka u nacionalnom kupu, što je sasvim dobar saldo kada se pogleda i na osnovu minutaže.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Dušan Silni dao dva gola za Fjorentinu i izazvao treći, Juve odradio Brešu, pokajnik Žervinjo spasio Parmu (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 16.Feb.2020

Dušan Vlahović igra sve bolje ove sezone u dresu Fjorentine, a danas je bio silan na gostovanju Sampdoriji. U pobedi Viole od 5:1 (3:0), Vlahović je postigao dva gola, a kod još jednog je bio direktan krivac kada je Torsbi postigao autogol. Veliki, veliki uticaj na igru Fjorentine i sjajan učinak...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.