Izvor: MozzartSport.com, 30.Apr.2021, 20:55

Vlahović košta više od 60.000.000 evra

Fiorentina šalje jasnu poruku zainteresovanim klubovima

Fiorentina će ovog leta za svog supertalentovanog napadača Dušana Vlahovića tražiti najmanje 60.000.000 evra, tvrdi dobro upućeni Đanluka di Marcio.

Poznati transfer guru napominje da čelnici Viole na taj način šalju poruku zainteresovanim klubovima da ga neće tako lako odvesti iz Firence. Vlahović ima samo 21 godinu, ali je već impresionirao svojim partijama. Postigao je 17 golova >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << na 32 utakmice u Seriji A i privukao interesovanje svih najvećih klubova iz Španije i Engleske.

Bogati čelnik kluba sa stadiona Artemio Franki, Roko Komiso, veruje da Dušan Vlahović može da dostignejoš veću vrednost nego Federiko Kjeza, koji je otišao u Juventus na dvogodišnji zajam u vrednosti od 10.000.000 evra i opciju otkupa za 40.000.000.

(2,70) BOLONJA (3,30) FIORENTINA (2,60)

Jedan od razloga zbog kojeg će tražiti preko 60.000.000 evra je i taj što u Firenci žele da zadrže igrača koji ima ugovor sa klubom do 2023. godine. Srpski reprezentativac je na Artemio Franki stigao u julu 2018. godine iz Partizana i potpisao petogodišnji ugovor. Za Fiorentinu je debitovao 25. septembra iste godine, ali je ozbiljniju minutažu dobio u sezoni 2019/2020, kada je postigao osam golova u svim takmičenjima.

Pred početak sezone uprava kluba je predlagala mladom napadaču da ode na pozajmicu u neki od klubova u kojima bi imao ozbiljniju minutažu, ali je on bio odlučan da sečeka svojih pet minuta u ovoj sezoni, a onda ih je maksimalno iskoristio. Seriju golova započeo je pred kraj prošle godine, protiv Sasuola u Firenci, a onda je nemilosrdno rešetao mreže. Samo u 2021. godini postigao je 13 golova na 18 mečeva u italijanskom prvenstvu.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.