Vlahović i Kostić na udaru kritika zbog Sevilje

Izvor: B92, 12.Maj.2023, 12:56

Vlahović i Kostić na udaru kritika zbog Sevilje

Fudbaleri Juventusa jedva su izbegli poraz od Sevilje (1:1), a među pojedincima koji su razočarali su srpski reprezentativci.

Dušan Vlahović se vratio u startnu postavu, ali nakon što je u prvom poluvremenu promašio veliku šansu, zamenjen je u 61. minutu što ga je razbesnelo.

Ljutito je izašao sa terena, bacio bandažnu traku i čak ignorisao trenera Maksimilijana Alegrija sa kojim se nije rukovao, opisuju njegovu reakciju italijanki mediji.

A bivši >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << defanzivac Italije Danijele Adani konkretno je kritikovao nastup Vlahovića, ali i Anhela di Marije.



"Veliki tim čine veliki igrači, oni te teraju da menjaš svoju igru, svoju formaciju. Znaju sami da se postave i reše meč, a oni (Vlahović i Di Marija) su nestali protiv Sevilje. Juventus to sebi ne može da priušti",
rekao je Adani.

Bivši štoper Modene, Lacija, Breše, Fiorentine, Intera, Akolija i Empolija je prokomentarisao i nastup Filipa Kostića.



"Imao je nekoliko dobrih sprinteva na početku, počeo da napada Hesusa Navasa sa leđa, ali nije bio bistre glave",
dodao je Adani.

Revanš polufinala Lige Evrope je sledećeg četvrtka u Sevilji. U drugom polufinalu Roma je savladala Bajer Leverkuzen minimalnim rezultatom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.