Izvor: MozzartSport.com, 22.Okt.2020, 16:27

Vladimir Ivić trener kola u Čempionšipu

Još jedno priznanje za srpske trenere na Ostrvu

Teško da su srpski stručnjaci mogli da požele bolji start na Ostrvu. Veljko Paunović sa Redingom zauzima lidersku poziciju i posle šest mečeva u Čempionšipu nema poraz, dok Votford Vladimira Ivića diše za vratom sunarodniku sa treće pozicije. Za takve rezultate najzaslužnija je defanzivna perfekcija dva tima. Na ukupno 12 utakmica obe ekipe zbirno su primile tri gola. Rojalsi jedan, Stršljenovi dva.
>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << />
Rezultati nisu prošli nezapaženo. Paunović je nakon tri uzastopna trijumfa na startu prvenstva u septembru dobio nagradu za trenera meseca, dok je Ivić danas izabran za trenera vanrednog, šestog kola, u kojem je Votford sinoć slavio protiv Blekburna sa 3:1.

Drumroll please... ????

It's time for Team of the W̶e̶e̶k̶ Midweek!

???? Powered by @WhoScored ratings ????#EFL | #SkyBetChampionship pic.twitter.com/Zuj2S3vyuf

Pored nekadašnjeg trenera Partizana, iz londonske ekipe se u timu kola našao i golman Ben Foster, koji je pri rezultatu 3:1 odbranio penal Adamu Armstrongu, čime je svoj tim sačuvao neizvesne završnice. Uprkos minimalnoj pobedi nad Vikombom, niko od fudbalera Redinga nije se našao u najboljih 11 šeste runde najkvalitetnijeg drugoligaškog takmičenja.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.