Izvor: MozzartSport.com, 25.Okt.2021, 22:38

Vladimir Ivić pred povratkom u Tel Aviv

Srpski trener rekao „da“, kažu Izraelci

Napravio je Vladimir Ivić od Makabija iz Tel Aviva dvostrukog uzastopnog šampiona Izraela, poobarao je s njom brojne rekorde i ostavio ga je na odlasku kao dominantnu silu u zemlji.

Danas, posle sedam kola nove sezone žuto-plavi su 12. na tabeli, izgubili su kod kuće od Ašdoda (2:0), a navijači su pohrlili da na izlazu sa stadiona pogrdnim rečima isprate trenera Patrika van Levena.

Uprava kluba >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << je reagovala munjevito i u pomoć je pozvala Vladimira Ivića, koji je slobodan otkako se prošle sezone rastao sa Votfordom. Kako piše izraelski Sport1, srpski stručnjak je pristao da se vrati u Makabi, iako je odbio u proleće kada je odlazio 2020. godine da produži saradnju. Tada je želeo novi izazov, koji je malo posle toga i usledio u engleskom Čempionšipu.

Prepreka za ekspresni povratak Ivića je da se Makabi prvo rastane sa Van Levenom, čija leđa navijači žele što pre da vide. A, sama vest o mogućem povratku srpskog trenera izazvala je euforiju, jer je Ivić ostao fanovima izraelskog kluba u sjajnom sećanju.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.