Izvor: RTS, 13.Avg.2020, 08:49

Vladimir Ivić je novi menadžer Votforda

Srpski fudbalski trener Vladimir Ivić biće novi menadžer engleskog Votforda, sa kojim će potpisati ugovor na dve godine.
Votford je ove sezone ispao iz Premijer lige i sa Ivićem će pokušati da se vrati u elitu, prenosi dobro obavešteni portal ”Atletik”.

Iviću će to će biti najveći trenerski izazov u karijeru u kojoj je trenirao PAOK i Makabi iz Tel Aviva. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
Nekadašnji reprezentativac SCG prethodne dve godine proveo je u Makabiju sa kojim je osvojio titule u obe sezone.
Vladimir Ivić je trenersku karijeru počeo u mladim kategorijama PAOK-a 2013. godine. Bio je fudbaler ekipe iz Soluna od 2008. do 2012. i po završetku karijere ušao je u trenerske vode.
Na čelu omladinaca PAOK-a proveo je tri godine, potom je u sezoni 2016/2017. vodio prvi tim, a od 2018. do 2020. godine sedeo je na klupi izraelskog Makabija.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.