Vladan Milojević kandidat za selektora Makedonije

Izvor: B92, 11.Jul.2023, 15:19

Vladan Milojević kandidat za selektora Makedonije

Srpski trener Vladan Milojević mogao bi da postane selektor Severne Makedonije.

Kako prenose makedonski mediji, Upravni odbor FS Makedonije bi u sredu trebalo da smeni aktuelnog selektora Blagoja Milevskog zbog loših rezultata u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2024.

Makedonci su nakon pobede nad Maltom 2:1 na startu kvalifikacija, poraženi od Ukrajine 3:2, a onda su doživeli poniženje u Mančesteru od Engleske sa 7:0.

Kao prvi "pik" makedonskog saveza >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << za novog selektora ističe se Milojević, bivši trener Crvene zvezde, kiparskog APOEL-a, atinskog AEK-a i Al Ahlija iz Saudijske Arabije.



"On je relativno mlad i moderan strateg čija cena i godišnja plata ne bi trebalo da budu problem za promociju u Makedoniji",
prenosi "Sportmedia".

Protivkandidat mu je Goce Sedloski, bivši kapiten reprezentacije koji je prošle sezone dobio tri otkaza u klubovima.

Makedonija u nastavku kvalifikacija dočekuje Italiju 9. septembra.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.