Visente del Boske ostaje optimista

Izvor: B92, 28.Apr.2010, 01:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Visente del Boske ostaje optimista

Selekto fudbalera Španije Visente del Boske uveren je da će se Fernando Tores, Sesk Fabregas i Andres Iniesta oporaviti pre početka Svetskog prvenstva.

"Verujem da će svi oni biti 100 odsto spremi", istakao je Del Boske. Napadač Liverpula Fernando Tores je na štakama zbog operacije kolena, kapiten Arsenala Sesk Fabregas je polomio desnu nogu, dok igrač Barselone Andres Iniesta ima problema sa povredom tetive.

Del Boske je, ipak, istakao da će svaki >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << rezultat osim osvajanja titule na predstojećem Mundijalu u Južnoj Africi smatrati neuspehom. On je time prihvatio

ulogu glavnog favorita turnira, a kao najveće rivale izdvojio je reprezentacije Engleske, Argentine i Brazila.

Najveći problem za svoj tim Del Boske vidi u kasnom završetku španske Primere, koja će trajati sve do 16. maja.

"Imamo dovoljno entuzijazma, ali nam treba i snaga", naveo je selektor aktuelnog prvaka Evrope.

Mundijal u Južnoj Africi igra se od 11. juna do 11. jula, a selektori konačne sastave timova moraju da saopšte do prvog juna.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.