Virtus u triler završnici savladao Ulm

Izvor: B92, 06.Nov.2019, 23:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Virtus u "triler završnici" savladao Ulm

Košarkaši Virtusa su rezultatom 92:91 pobedili Ulm u 6. kolu Evrokupa i sada dele prvu poziciju u grupi A sa Promiteasom.

Virtus je ponovo odigrao utakmicu za "srčku" i sekirao je svoje navijače sve do poslednjih sekundi utakmice, baš kao protiv Monaka u prošlom kolu.

Ponovo je Miloš Teodosić bio jedan od heroja Virtusa, samo sada nije postigao koš za pobedu u poslednjoj sekundi, već je na 15 sekundi pre kraja ubacio važna slobodna bacanja.

Ratiofarm >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Ulm je ekipa koju sa klupe predvodi Jaka Lakovič i on je uspeo prilično da namuči Aleksandra Đorđevića, čak je prvu četvrtinu nemački tim i dobio sa 26:18, da bi u narednom kvartalu, publika u bolonjskoj "Pala Doci" videla šutersku rapsodiju od 48 poena.

Đorđević je malo trgao svoje izabranike na poluvremenu, oni su zaigrali dosta bolje u trećoj četvrtini i spustili zaostatak na 3 poena, da bi u poslednjoj deonici kreirali novu dramu i na kraju slavili sa 92:91.

Najefikasniji pojedinac je bio Kajl Vims sa 16 poena, kao i Miloš Teodosić sa 15 i 8 asistencija. Stefan Marković je imao 12 poena, 3 skoka i 9 asistencija, dok Stefan Nikolić nije igrao.

Džeret Grent je predvodio Ulm sa 20 poena, dok su Hejs i Obst dodali po 13.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.