Viljas-Boaš: Modrić nam nije jedina opcija u prelaznom roku

Izvor: Blic, 16.Jul.2011, 22:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Viljas-Boaš: Modrić nam nije jedina opcija u prelaznom roku

Novi menadžer Čelsija Andre Viljas-Boaš naglasio je da se tokom leta neće fokusirati samo na dovođenje Luke Modrića iz Totenhema.

Nakon što su "pevci" glatko odbili ponudu Čelsija od 27 miliona funti, Portugalac je rezignirano konstatovao da će biti potrebno pravo malo bogatstvo za taj transfer.

"Moramo da se okrenemo drugim fudbalerima, jer će očito biti teško dovesti Modrića, Zadovoljan sam kako je Benajun igrao u srednjem redu, vidite da već imamo rešenja za neke pozicije. Nadam se da ćemo što se Modrića tiče, da pronađemo put do transfera, a ako se on ne realizuje, idemo dalje", rekao je Viljas-Boaš.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.