Viljareal ruši rekord na tržištu?

Izvor: Sportske.net, 12.Jun.2018, 11:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Viljareal ruši rekord na tržištu?

Ekipa Viljareala bi uskoro mogla da obori rekord kada su transferi u pitanju.

"Žuta podmornica" bi mogla da dovede u svoje redove fudbalera Espanjola, Herarda Morena.

Ovaj 26-godišnji fudbaler je napustio Viljareal 2015. godine, otišao je u Espanjol za 1,5 miliona evra, ali je 50% prava na njega i dalje imao Viljareal.

Sada su izgleda dogovorili cenu ova dva kluba o povratku napadača na "Estadio de la Keramika", odnodno "Madrigal" kako se nekada zvao stadion >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Viljareala.

Cena je 20 miliona evra, što bi značilo obaranje rekorda Viljareala koji je već oboren u ovom prelaznom roku kada je napadač Anžea Toko Ekambi stigao u klub za 18 miliona.

Moreno je prošle sezone psotigao 16 golova u Primeri.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Najluđi transfer u istoriji Viljareala! Prodali polovinu ugovora za 1.500.000, danas je otkupili za 20.000.000

Izvor: MozzartSport.com, 12.Jun.2018

Ljudski je grešiti, a još poštenije je priznati grešku. Ma kako ona skupa bila.. U Viljarealu nisu imali problem da danas priznaju najveću grešku u istoriji kluba. I da je debelo plate. Kluba s Madrigala je platio skupu cenu za lošu procenu napravljenu pre tri godine. Žuta podmornica je danas...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.