Viljareal bolji od Valensije u gostima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Maj.2016, 14:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Viljareal bolji od Valensije u gostima

Fudbaleri Viljareala pobedili su večeras Valensiju u gostima sa 2:0, u 36. kolu španske Primere.

Strelci su bili Samjuel Kasteljeho u 14. i Adrijan Lopes u 33. minutu.

Srpski fudbaler Antonio Rukavina igrao je celu utakmicu za Viljareal.

Viljareal je četvrti na tabeli sa 64 boda, šest više od Atletik Bilbaa i izvesno je da će se plasirati u kvalifikacije za Ligu šampiona.

Valensija je izbila na osmo mesto sa 44 boda.

Bilbao pobedio >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Seltu, trijumf Hetafea

Fudbaleri Atletik Bilbaa pobedili su danas na svom terenu Seltu sa 2:1, u utakmici 36. kola španskog prvenstva, i popeli se na peto mesto na tabeli.

Selta je povela golom Fabijana Oreljana u 13. minutu, a izjednačio je Aric Aduric u 38. minutu iz jedanaesterca. To je bio njegov 18. gol u prvenstvu. Penal je dosudjen posle prekršaja Gustava Kabrala nad Aduricom u kaznenom prostoru.

Dva minuta kasnije Kabral je isključen, pošto je dobio drugi žuti karton posle grubog faula nad Aduricom.

Pobedu Atletiku doneo je Raul Garsija golom u 72. minutu. Atletik je preuzeo od Selte peto mesto, koje vodi u grupnu fazu Lige Evropa. Atletik ima 58 bodova, a ekipa iz Viga bod manje.

"Borićemo se za pobede u preostale dve utakmice kako bismo ostvarili što bolji plasman na kraju sezone", rekao je Aduric.

Hetafe bolji od Deportiva, trijumf Espanjola

Fudbaleri Hetafea pobedili su danas kao gosti Deportivo sa 2:0, u 36. kolu španske Primere.

Strelci su bili Pedro Leon u 41. i Karlos Vigaraj u 85. minutu, a posao Hetafeu olakšalo je isključenje Selsa Borgesa u 64.

Hetafe je i dalje pretposlednji na tabeli španskog prvenstva, ali sa znatno većim šansama da opstane u ligi nego što je imao pre ove pobede.

Hetafe ima 35 bodova, koliko i Sporting Hihon i Rajo Valjekano koji su zbog bolje gol razlike bolje plasirani.

Espanjol je ranije danas na svom stadionu golom Felipea Kaiseda u 52. minutu pobedio Sevilju sa 1:0, posle čega će izvesno opstati u ligi.

Klub iz Barselone je dva kola pre kraja 14. na tabeli sa 40 bodova, jednim više od La Korunje, četiri od Granade, a pet od Raja, Sportinga i Hetafea.

Najmanje šanse da opstane u Primeri ima Levante, koji posle 35 utakmica ima 29 bodova. Taj klub će svoju utakmicu 36. kola igrati u ponedeljak protiv Malage.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.