Izvor: MozzartSport.com, 06.Dec.2021, 21:50

Vili Kabaljero među stativama Sautemptona mesec dana

Usled povreda Forstera i Mekartija

Devet primljenih golova na poslednja četiri meča. I povreda dvojice čuvara mreže. Dovoljno razloga da uprava Sautemptona brzopotezno reaguje i dovede Vilija Kabaljera.

Klub sa juga Engleske je potvrdio da je Argentinac posle lekarskih pregleda potpisao kratkoročni ugovor. Oročen je do 5. januara, jer je procena da dotad trener Ralf Hasenhitl neće moći da računa na Frejzera Forstera i Aleksa Mekartija. >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Prvog muče mišići, drugi je u subotnjem remiju sa Brajtonom povredio zadnju ložu, pa Sveci na raspolaganju imaju samo Harija Luisa, s tim da nije branio ove sezone, a u prethodnoj je samo triput stajao među stativama i to na susretima Liga kupa.

A već u subotu Sautempton gostuje Arsenalu, pa Hasenhitl ne sme da ostane samo na jednoj opciji. Otud rešenje u formi dodatnog golmana koji će, verovatno, biti prvi izbor na Emiratima, još četiri u završnici kalendarske godine, kao i proitiv Njukalsa, drugog dana 2022. U međuvremenu bi trebalo da se oporave Mekarti i(li) Forster, pa neće biti potrebe za Kabaljerom.

Inače, Vili je stigao kao slobodan igrač, letos mu je istekao ugovor sa Čelsijem, a tokom jeseni je formu održavao na treninzima Vimbldona. U karijeri je branio još za Boku juniors, Arsenal Sarandi, Elče, Malagu i Mančester Siti.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.