Vila prekinula seriju Vigana

Izvor: B92, 20.Nov.2006, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vila prekinula seriju Vigana



Fudbaleri Vigana prekinuli su niz od četiri uzastopne pobede remijem kod kuće protiv Aston Vile, 0:0, u pretposlednjem meču 13. kola Premijer lige. Domaća ekipa bila je bliža pobedi, ali je golman gostiju Tomas Sorensen branio sve.

To je prvi remi Vigana u Premijer ligi, a čak sedmi nerešeni rezultat Aston Vile ove sezone. Ekipa Martina O'Nila propustila je tako priliku da stigne do trećeg mesta i sada se nalazi na petoj poziciji na tabeli, sa istim brojem bodova >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kao i Arsenal. Sa druge strane, Vigan je zauzeo deveto mesto.

U drugom meču dana, Blekburn i Totenhem takođe su odigrali nerešeno, 1:1. Domaća ekipa je povela sjajnim udarcem Tugaja za 1:0 u 22. minutu. Medjutim, u 62.-om, turski reprezentativac je skrivio penal, zaradio isključenje, a Defo je sa 11 metara izjednačio.

U 90. minutu ekipe su bile i brojčano izjednačene, kada je u gostujućoj ekipi isključen Egipćanin Gali zbog preoštrog duela, a posle gužve koja je nastala zbog tog prekršaja isključen je i trener Totenhema Martin Jol. Oba tima ostala su posle ovog remija u donjem delu tabele.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.