Vila ne odustaje, Trezege srušio Orlove! (video)

Izvor: Sportske.net, 12.Jul.2020, 17:20

Vila ne odustaje, Trezege srušio "Orlove"! (video)

Prva pobeda za ekipu Dina Smita još od januara.

Fudbaleri Aston Vile se ne predaju, slavili su na svom stadionu u 35. kolu Premijer lige protiv Kristal Palas sa 2:0 (1:0).

Na samom startu su gosti iz Londona stigli do prednosti, Mamadu Sako je bio strelac, nakon centaršuta Luke Milivojevića iz slobodnog udarca.

Ipak, usledila je VAR provera, procenjeno je da je Francuz rukom postigao gol, iako se na usporenom snimku čini da je to uradio ramenom.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
OVDE pogledajte situaciju pa procenite da li je Palas oštećen.

Bilo kako bilo, Vila do prednosti stiže u poslednjim trenucima prvog poluvremena, igrao se četvrti minut sudijske nadoknade, nakon slobodnog udarca sa leve strane lopta je nekako došla do Trezega, koji je dobro odreagovao i sa par metara savladao Guaitu za 1:0.

Otišlo se sa tim rezultatom na odmor, na samom startu nastavka sudija je pokazao na belu tačku, Griliš je pao u kaznenom prostoru gostujućeg sastava.

Usledila je VAR provera, ovoga puta je video tehnologija ispravila situaciju, ispostavilo se da je Griliš nagazio Van Anholta, a ne obrnuto, pa je poništena odluka glavnog sudije Etkinsona.

Ipak, već u 59. minutu domaćin duplira prednost, očajna reakcija odbrane Kristal Palasa, lopta dolazi do Trezega, koji ponovo sa par metara postiže pogodak, 2:0 za ekipu Dina Smita.

Hurihejn je par minuta kasnije mogao da uveća prednost Vile sjajnim udarcem, ali je Guaita odlično reagovao, do kraja je Palas pokušavao da se vrati, pretili su domaćinu Van Anholt i Benteke, ali promene rezultata nije bilo.

Tračak nade za Aston Vilu, koja na tri kola do kraja ima četiri boda manje od Votforda i Vest Hema, koji su odmah iznad crte.

Palas je obezbedio opstanak, ali su vezali čak pet poraza u Premijer ligi, trenutno imaju 12 bodova više od današnjeg rivala.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.