Vila bez kapitena od 4-6 nedelja

Izvor: B92, 09.Jan.2015, 00:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vila bez kapitena od 4-6 nedelja

Kapiten Aston Vile Holanđanin Ron Vlar pauziraće između četiri do šest nedelja zbog povrede kolena, saopštio je premijerligaš iz Birmingema.

Vlar se povredio 1. januara na utakmici protiv Kristal Palasa (0:0), zbog čega je morao u 15. minutu da napusti igru.

On je ove sezone odigrao 12 utakmica za tim Pola Lamberta.

Iskusni defanzivac je pre Aston Vile nastupao za Fejenord i AZ Alkmar, dok je za reprezentaciju Holandije odigrao je 31 utakmicu i postigao jedan gol. Na Mundijalu u Brazilu bio je jedan od najkonstatnijih pojedinaca tima Luja van Gala, ali je bio i tračičar, promašajem u penal seriji protiv Argentine u polufinalu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Kapitenu Aston Vile propao transfer u Junajted zbog povrede!

Izvor: Telegraf.rs, 09.Jan.2015

Defanzivac Ron Vlar odsustvovaće sa terena najmanje četiri do šest nedelja zbog povrede koju je zadobio 1. januara..Kapiten Aston Vile Holanđanin Ron Vlar pauziraće između četiri do šest nedelja zbog povrede kolena, saopštio je premijerligaš iz Birmingema...Vlar se povredio 1. januara na utakmici...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.