Vil Smit: Nejmar mi je jedan od ljubimaca, on je superglumac

Izvor: Vesti-online.com, 13.Jul.2018, 17:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vil Smit: Nejmar mi je jedan od ljubimaca, on je superglumac

Poznati holivudski glumac će nastupiti u nedelju na Lužnjikiju na ceremoniji zatvaranja Mundijala sa zemljakom iz SAD pevačem Nikom Džemom i albanskom pevačicom Erom Istrefi.

Oni će izvesti himnu svetskog prvenstva, a tim povodom je održana pres-konferencija.

- Kada su me pitali da li bih došao u Rusiju, bez dvoumljenja sam odgovorio da. U Rusiji sam bio nekoliko puta i uvek kada dođem sam poražen time da Rusija ima mnogo vrednosti koje Amerika nema. U poređenju >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << s Rusijom Amerika je još mlada - rekao je Smit.

S obzirom da se na ovom Mundijalu mnogo govorilo o glumi brazilskog asa Nejmara, Smit o tome kaže:

- Mnogo sam vremena proveo u Brazilu i to u istom gradu u kojem je bio Nejmar, jedan od mojih ljubimaca. Bar deset puta smo se dogovarali da se vidimo i uvek se nešto isprečilo. Na svetskom prvenstvu Nejmar se često valjao po terenu? Užasno teško pitanje. Davno sam se bavio tim poslom, ali mogu da tvrdim da je Nejmar superglumac.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.