Vil Klajburn novo pojačanje Efesa

Izvor: B92, 22.Maj.2022, 16:38

Vil Klajburn novo pojačanje Efesa

Dvostruki uzastopni šampion Evrope Anadolu Efes, spremio je prvo pojačanje za narednu sezonu.

U pitanju je Vil Klajburn, doskorašnji košarkaš CSKA iz Moskve, prenose turski mediji.

Klajburnu je ugovor sa ruskim velikanom istekao i uzevši u obzir čitavu situaciju u kojoj su se našli ruski klubovi, svakako je bilo malo verovatno da se Amerikanac zadrži u dresu "Armejaca".

.Klajburn će tako posle pet godina ponovo igrati košarku u Turskoj, pošto je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pre odlaska u Moskvu branio boje Darušafake.

Bivši student Ajova Stejta, koji ima 32 godine biće veliko pojačanje Efesu, koji je u nedelju drugi put zaredom osvojio Evroligu.

Ukoliko jezgro ekipe iz Istanbula ostane na okupu i naredne sezone, Efes bi mogao i treći put u nizu da osvoji evropski tron.

Klajburn je u CSKA proveo pet godina, a pored Darušafake je u profesionalnoj karijeri igrao za ekipe Ulma i Hapoel Holona.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.