Viktor Troicki zaustavljen u polufinalu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Okt.2011, 11:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Viktor Troicki zaustavljen u polufinalu

KUALA LUMPUR -

Srpski teniser Viktor Troicki nije uspeo da se plasira u finale ATP turnira u Kuala Lumpuru (Malezija) pošto je jutros u polufinalu izgubio od Kipranina Markosa Bagdatisa sa 6-3, 6-1.

Protivnik Bagdatisu u završnom meču turnira koji se igra za nagradni fond od 850.000 dolara biće pobednik duela u kojem se nešto kasnije sastaju Janko Tipsarević i Japanac Kei Nišikori.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Janko u finalu Kuala Lumpura!

Izvor: B92, 01.Okt.2011

Srpski teniser Janko Tipsarević plasirao se u finale turnira u Kuala Lumpuru trijumfom nad Keijem Nišikorijem iz Japana. Tipsarević će se u finalu za titulu boriti protiv Kipranina Markosa Bagdatisa, koji je pobedio Viktora Troickog sa 6:3, 6:1. Tipsarević je do sada tri puta igrao protiv Bagdatisa,...

Nastavak na B92...

Bez srpskog finala u Kuala Lumpuru

Izvor: NoviMagazin.rs, 01.Okt.2011

Srpski teniser Viktor Troicki izgubio u polufinalu turnira u Kuala Lumpuru od Kipranina Markusa Bagdatisa 2:0 (6:3, 6:1).

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Troicki bez finala

Izvor: Radio 021, 01.Okt.2011

Viktor Troicki nije uspeo da se plasira u finale ATP turnira u Kuala Lumpuru (Malezija) pošto je jutros u polufinalu izgubio od Kipranina Markosa Bagdatisa sa 6:3, 6:1.

Nastavak na Radio 021...

ATP Kuala Lumpur: Treća sreća za Janka ili...

Izvor: Sportal.rs, 01.Okt.2011

Srbija će u Kuala Lumpuru, na "ATP 250", ipak imati jednog finalsitu. Za razliku od Viktora Troickog, koji je izgubio od Bagdatisa, Janko Tipsarević je u dva seta savladao Japanca Keia Nišikorija za treće ovogodišnje ATP finale.

Nastavak na Sportal.rs...

VIKTOR TROICKI ZAUSTAVLJEN U POLUFINALU

Izvor: Kurir, 01.Okt.2011

KUALA LUMPUR - Srpski teniser Viktor Troicki nije uspeo da se plasira u finale ATP turnira u Kuala Lumpuru (Malezija) pošto je jutros u polufinalu izgubio od Kipranina Markosa Bagdatisa sa 6-3, 6-1...Protivnik Bagdatisu u završnom meču turnira koji se igra za nagradni fond od 850.000 dolara biće...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.