Izvor: Press, 09.Avg.2017, 14:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Vigins će dobiti 150m$, ali mora da napreduje"

Endru Vigins po svemu sudeći dobiće maksimalan ugovor od Minesote Timbervulfs, a vlasnik ove franšize Glen Tejlor smatra da Vigins mora da još dosta napreduje.
Foto:B92.net
Kanađanin je prošle sezone imao najbolju godinu u karijeri, međutim mnogi mu zameraju što nije aktivan na svim delovima terena.
Pored 23,6 poena koliko je beležio, Vigins je prosečno hvatao samo četiri skoka po >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << meču i imao nešto više od dve asistencije.
"Mora da bude bolji, ne može da bude plaćen toliko samo po partijama koje je pružao pre, mora da bude bolji. Već imam u planu da mu ponudim maks ugovor, ali mu tu dosta stvari koje želim od njega", rekao je Tejlor.

Vigins bi trebalo da potpiše ugovor vredan preko 150 miliona dolara, a za taj novac normalno je da Tejlor traži više. Vigins mora da postane mnogo bolji igrač u oba smera, ofanzivno je odličan, međutim u odbrani i na skoku mora još dosta da radi.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.