Vi ste naši pobednici i heroji svakog dana

Izvor: B92, 03.Dec.2020, 16:20

"Vi ste naši pobednici i heroji svakog dana"

Ministar Udovičić se povodom Međunarodnog dana osoba sa invaliditetom obratio sportistima.

Udovičić je istakanje da će država i Ministarstvo omladine i sporta nastaviti da pružaju maksimalnu podršku sportistima sa invaliditetom.

Srbija je po visini sportskih nagrada i nacionalnih priznanja koje su izjednačene za olimpijske i paraolimpijske sportiste jedinstvana.

"Vaša motivisanost, posvećenost, ljubav i upornost su nemerljivi. Ako se po nečemu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i razlikujete to je po tome što za vas nema nedostižnih granica i uspeh nema alternativu. Optimizam i vera kojima plenite, želja i energija koju pokazujete i delite sa svima nama, sijaju baš kao odličja kojima se divimo, koja poštujemo, na koja smo ponosni. Vi ste naši pobednici i heroji svakog dana!", poručio je ministar Udovičić.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.