Izvor: MozzartSport.com, 04.Maj.2021, 23:48

Vezisti PSŽ-a besni na sudiju: Psovao nas je!

Verati i Erera protiv Kujpersa

Prošle godine finale, ove „samo“ polufinale. Opet nije uspeo Pari Sen Žermen u osnovnoj zamisli arapskih vlasnika, da osvoji pehar prvaka Evrope. U polufinalu Lige šampiona eliminisao ga je Mančester Siti, pošto je posle 2:1 na Parku prinčeva slavio 2:0 na Etihadu i zakazao obračun sa boljim iz dvomeča Čelsi – Real Madrid (prvi meč 1:1) 29. maja u Istanbulu.

Koliko je takav ishod potresao fudbalere francuskog prvaka vidi >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << se po podatku da je pre šest dana crveni karton zaradio Idrisa Gej, a u revanšu Anhel di Marija. Uz napomenu da su gosti pred kraj susreta bukvalno jurili Građane terenom u nameri da ih povrede.

Ili je sve bio pokušaj da sudiji Bjornu Kujpersu sugerišu da je u nekim situacijama pogrešio. Možda ne kad su u pitanju odluke vezane za igru, već – vokabular.

Sudija mi je rekao „j... se“! Da sam ja tako nešto izgovorio kaznili bi me deset utakmica zabrane igranja. Naravno da dosta pričam sa arbitrima, ali nikad nijednom od njih nisam kazao da se j...“ gnevan je Marko Verati arbitražom holandskog sudije.

Da se nešto čudno dešavalo na relaciji Kujpers – igrači Pari Sen Žermena svedoči još jedan vezista gostiju, Ander Erera.

Sudijama se uvek obraćamo uz dužno poštovanje. A delilac pravde je rekao „j... se“ i Leandreu Paredesu. Da je neko od nas izgovorio nešto slično suspendovali bi nas tri ili četir meča, sigurno“, rekao je Erera.

Što se tiče igre, neumorni vezista smatra da PSŽ nije raočarao na Etihadu, iako nije nijednom šutnuo u okvir gola.

Bili smo bolja ekipa 70 minuta. Sve smo pokušali. Napadali smo ili smo probali da napadamo. Napuštamo Mančester visoko uzdignuta čela“, rekao je Ander Erera.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.