Vesti na Eurobasketu: Bogdanović - Možemo još bolje

Izvor: Vesti-online.com, 14.Sep.2017, 00:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Vesti" na Eurobasketu: Bogdanović - Možemo još bolje

Naš najbolji igrač i vođa Bogdan Bogdanović imao je problema da pronađe svoj šut, ali je ostao miran i na kraju - najbolji.

- Nekada ide nekada ne. Kako god da je, nastaviću da šutiram, to je ono što ja radim.

Koliko Vam je značila podrška saigrača u momentima kada nije išlo?

- Mi uvek igramo kao tim. Plan je bio da se brže oslobodim lopte jer će me udvajati pa smo sarađivali na tome. Imali smo par grešaka na početku jer nismo navikli na tu >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << njihovu odbranu, ali smo onda dali par lakih koševa i sve se otvorilo. Tada sam i promašio dva-tri puta zaredom ali sam posle kada je trebalo sve pogodio i prelomili smo utakmicu.

Da li ovo pokazatelj kako defanzivno treba da izgledamo?

- Mislim da možemo još bolje. Imali smo par grešaka na preuzimanjima. Oni prosto igraju drugačije, bez toliko "pik en rola", nego su izlasci iz blokada i dosta šuteva za tri poena i to je mnogo teže čuvati.

Rusija?

- Znamo ih iz grupe i iz pripremnog perioda. Taj meč u grupi smo izgubili i to je motiv više. Reč je o meču za medalju ali mi znamo kako se takav meč igra, završio je Bogdanović.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.