Vestbruk i Harden zaslužuju prsten

Izvor: B92, 09.Jun.2020, 19:33

"Vestbruk i Harden zaslužuju prsten"

Vlasnik Hjuston Roketsa, Tilman Fertita, rekao je da dve zvezde njegovog tima zaslužuju šampionski prsten.

Porodica Fertita poznata je po velikoj količini novca i poslovnim uspesima u sportu, pošto je Tilman vlasnik NBA franšize Hjuston Roketsa, a Lorenzo i Frenk su suvlasnici UFC–a.

Tilman je bio gost podkasta Džonatana Fejgena i iskoristio prostor u medijima da pohvali dva glavna igrača svog tima, Rasela Vestbruka i Džejmsa Hardena.

"Mislim da >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ne postoji tandem boljih igrača koji mogu tim da vode do titule kao što su to Rasel Vestbruk i Džejms Harden, za njihovo nasleđe je to veoma važno. Voleo bhi da osvoje titulu, jer se radi o dva vrhunska igrača, jednim od najboljih koji su ikada igrali košarku. Vestbruk i Harden zaslužuju prsten više nego iko, a tu su i momci poput Pi Džeja Takera, Erika Gordona, Ostina Riversa i Roberta Kovingtona. I oni zaslužuju prsten. Uradiću sve što mogu samo da im tako nešto i omogućim", kaže gospodin Fertita.

Bogatstvo Tilmana Fertite se procenjuje na 4,4 milijarde dolara i vlasnik je Roketsa od septembra 2017. godine.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.