Vestbruk će sada stvarno morati sve sam: Ibaka ide na operaciju

Izvor: Sportal.rs, 16.Mar.2015, 20:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vestbruk će sada stvarno morati sve sam: Ibaka ide na operaciju

Do minulog petka Serž Ibaka je bio jedini igrač Oklahome koji je igrao sve utakmice ove sezone. Međutim, od tada je propustio dva meča zbog bolova u kolenima, koje će, prema preporuci lekara, morati da otkloni operativnim putem. Tako će Ibaka postati već treći igrač Tandera ove sezone, i treći najvažniji, posle Vestbruka i Durenta, koji će pauzirati duži period.

Američki mediji nisu naveli i vreme koje će snažni krilni centar Oklahome provesti van terena, ali je jasno da >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << će i te kako nedostajati ekipi u borbi za plej-of poziciju pred odlučujući deo regularnog dela sezone.

Oklahoma je trenutno osma u Zapadnoj konferenciji sa pobedom više od Nju Orleansa.

Iako Tander u aktuelnom sastavu ima "dubinu" u rosteru na poziciji krila sa imenima poput Kantera, Adamsa, Kolisaona, Mekgerija i Novaka, niko od njih nije dostojna zamena za Ibaku, koji je ove sezone beležio 14.3 poena, 7.8 skokova i 2.4 blokade u proseku po utakmici.

Sada kada je, pored Durenta i Ibaka "u autu", nema sumnje da će još veći teret odgovornosti pasti na pleća superiornog ove sezone Rasela Vestbruka.

(Foto: Beta/AP/David Banks)

Nastavak na Sportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.