Vest dana doneo Marko Rus: Konačno mogu da kažem - zdrav sam!

Izvor: MozzartSport.com, 20.Okt.2016, 17:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vest dana doneo Marko Rus: Konačno mogu da kažem - zdrav sam!

Iskusni štoper dobio dozvolu da se vrati treninzima Ajntrahta

Fenomenalna vest stiže iz Frankfurta. Nju je treneru Ajntrahta Niku Kovaču direktno saoštio defanzivac ovog nemačkog kluba Marko Rus, uz poruku - zdrav sam!

Njemu je sredinom maja dijagnostikovan rak testisa, a danas su stigli završni nalazi pregleda, posle kojih je dobio dozvolu da počne sa treninzima.

"Ne postoji ništa lepše nego kada je neko ponovo zdrav", >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << rekao je Niko Kovač.

Ono kada ti fudbal znači više od života - na doping testu saznao da ima tumor, a lečenje počinje tek kada klub izbori opstanak

Rus će se ekspresno vratiti treninzima, ali će u narednom peirodu raditi sa kondicionim trenerima Klaus Luizerom i Martonom Spohrerom, koji će se truditi da ga postepeno vrate u optimalno fizičko stanje.

Iskusni defanzivac će se odmah osetiti kao deo ekipe, pošto će sa ostatkom tima putovati na gostovanje u Hamburg.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.