Veselinović: Ranjeni lav je najopasniji

Izvor: Sportske.net, 24.Apr.2018, 11:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veselinović: "Ranjeni lav je najopasniji"

Strateg Voždovca Miloš Veselinović rekao je da loši rezultati koje Vojvodina beleži u završnici sezone neće zavrati njegovu ekipu uoči duela dva tima u okviru 3. kola plej-ofa Super lige Srbije.

Trener fudbalera Voždovca Miloš Veselinović rekao je danas da njegovu ekipu neće zavarati lošiji rezultati Vojvodine u poslednje vreme, kao i da veruje da će u duel s Novosađanima pronaći način da dođu do pobede.

"Spremni smo. Svi su zdravi, orni i >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << spremni, osim Borka Duronjića koji ima parne kartone. Čekamo utakmicu koja je jedna dobra prilika za afirmaciju i kluba i naših mladih igrača. Rezultati rivala nas neće zavarati. Vojvodina je uvek Vojvodina i kad pobeđuje i kad gubi, a ranjeni lav je najopasniji. Spremamo se maksimalno posvećeno. Analiziramo do detalja Vojvodinu i sve to što je uspela u poslednje dve utakmice da uradi, ali i način igre koji su pokušali da igraju pod novim trenerom", rekao je Veselinović novinarima u Beogradu.

Voždovac će sutra na svom stadionu ugostiti Vojvodinu u 33. kolu Super lige Srbije.

"Nadam se da ćemo pronaći način, rešenje, snagu, da i ovu utakmicu odigramo pre svega dobro i da će nakon toga doći do rezultata", kazao je on.

Miloš Veselinović je dodao da njegov kolega Aleksandar Veselinović iz Vojvodine radi dobar posao.

"Posle utakmice sa Napretkom smo imali slobodan dan. Nakon toga smo analizirali sve dobre i loše strane utakmice koja je iza nas i spremamo se u jednom dobrom raspoloženju za naredni meč. Radujemo se što nam u goste dolazi Vojvodina, jer se radi o rivalu bogate tradicije, koji ima problematiku nešto slabijih rezultata u poslednjih nekoliko utakmica. Verujem da će moj kolega kojeg izuzetno cenim Aca Veselinović uspeti da u periodu koji dolazi, te mesecima, ali i utakmicama, pronaći pravi način, jer je to do sada uvek i uspevao", zaključio je trener Voždovca.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Jelačić: "Borićemo se dok imamo šanse za Evropu"

Izvor: Sportske.net, 24.Apr.2018

Pomoćni trener fudbalera Vojvodine Spasoje Jelačić rekao je danas da će njegova ekipa u svaku utakmicu ulaziti maksimalno motivisana dokle god postoji teoretska šansa da se izbore za kvalifikacije za Ligu Evrope...Posle dva poraza u prva dva kola plej-ofa, Novosađani imaju samo teoretske šanse...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.