Izvor: MozzartSport.com, 09.Avg.2020, 17:10

Verona daje 2.000.000 evra za Vulića, Stanković ga ne da

Tako bar tvrde Italijani

Vezista Crvene zvezde Miloš Vulić postao je vrlo inspirativna tema novinarima iz Italije prethodnih dana. Prvo je transfer guru Đanluka Di Marcio objavio vest da je rođeni Kruševljanin jedan od prioriteta novog prvoligaša Krotonea u letnjem prelaznom roku. Zatim se pisalo o stidljivom interesovanju Verone, a sada stiže nova informacija iz grada Romea i Julije.

Lokalna štampa piše da je Verona vrlo zainteresovana za Miloša Vulića, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << i da bi mogla da ispratiti tržišnu vrednost veziste srpskog šampiona, koja po njihovom mišljenju iznosi dva miliona evra. Pomenuta cifra se uklapa u Veronin budžet i taj klub smatra da treba uložiti u strelca gola protiv Olimpijakosa. Posebno, što je reč o momku koji može podjednako dobro da igra na pozicijama osmice i desetke.

Međutim, štampa iz Verone piše da je član Serije A naišao na zid u Ljutice Bogdana. Tačnije, Dejan Stanković u ovom trenutku ne želi da razmatra prodaju Miloša Vulića, jer ga smatra važnim delom rotacije u ovoj sezoni.

Vulić je došao na Marakanu u zimskom prelaznom roku 2019. godine. Prvih šest meseci se privikavao na zahteve, ali je i kasnije kuburio sa minutažom. Nije leta prošle godine prihvatio da ide na pozajmicu u Radnički iz Niša. Bio je to pravi potez, jer se donekle nametnuo Vladanu Milojeviću. Postigao je pogodak protiv Olimpijakosa, imao još neke značajne minute.

Stanković mu je ove sezone dao minutažu u prva dva kola. Iako Vulić nije počeo nijedan meč, videlo se da ima poverenje stručnog štaba. Postigao je i efektan pogodak protiv Novog Pazara.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.