Izvor: MozzartSport.com, 28.Feb.2021, 14:35

Verner: Tuhel mi vraća samopouzdanje da budem Timo iz Bundeslige

Pita se Nemac šta bi bilo da nije promašio toliko šansi

Od Tima Vernera su dosta očekivali na Stamford bridžu, pre svega da trese mreže i da u Premijer ligi nastavi da rešeta u istom ritmu kao što je to činio u Bundesligi. Stigao je Verner prošlog leta u London iz Lajpciga za 53.000.000 evra, otvorili su se Plavci posle zabrane transfera koju su imali. Ali, u Timu Verneru nisu dobili ono što su očekivali. Mršavih 10 golova i devet asistencija učinak >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << su nemačkog napadača u dresu Plavaca. Svestan je i Timo Verner da dosad nije opravdao očekivanja.

Frenk Lampard smenjen je zbog prosečnih rezultata, a za novog trenera postavljen je Tomas Tuhel. Rezultati Čelsija kreću se uzlaznom putanjom, a Timo Verner ne može sebi da oprosti brojne promašaje.

"Da sam postigao četiri ili pet golova više, možda bi Lampard i dalje bio trener, jer bismo možda pobedili koju utakmicu više. Ne možemo gledati u prošlost, jer je previše utakmica ispred nas, ali osećao sam se krivim što sam promašio toliko šansi. I zbog trenera, i kluba, i sebe. Želim stalno da tresem mreže. Sada imamo novog trenera i to je novi početak za sve, posebno za mene. Promašio sam toliko prilika i bodova, možda sada sve bude bolje", rekao je nemački reprezentativac.

Do gola Njukaslu na Stamford bridžu bio je preko tri meseca bez postignutog gola u Premijer ligi.

"Period u kojem nisam davao golove bio je najgori u mojoj karijeri. Nikad nisam promašio toliko velikih šansi. Nikad nisam tako dugo bio bez gola, pa sam bio srećan što je to prekinuto pre dve utakmice. Loše sam se osećao".

Otkrio je Verner da je jezička barijera jedan od uzroka slabijih izdanja. Samopouzdanje mu se srozalo, nije više verovao u sebe, a dolazak Tomasa Tuhela je to promenio.

"I sa Lampardom sam se dobro razumeo, ali, ipak, drugačije je kad mogu da pričam sa trenerom na maternjem jeziku. Lakše može da mi objasni neke stvari. Na nemačkom jeziku je nekad dovoljna jedna reč koja u potpunosti promeni značenje rečenice i bude vam jasnije. Poznaje me i vraća mi samopouzdanje da budem Timo iz Bundeslige, da budem na vrhu i dajem golove", zaključio je Verner.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.